Despre myUSP

În peste 20 de ani de experiență în Marketing, Management și Media, am format o echipă de profesioniști și, alături de parteneri verificați și validați, ne-am unit forțele pentru a coagula cele mai complete și complexe servicii necesare unei companii. 

myUSP s-a născut firesc, din necesitatea de adaptare a serviciilor de consultanță în marketing la o piață dominată eronat de servicii de suprafață și graba spre vânzare. Păstrăm principiile solide ale construcției de marketing și oferim clienților ceva „palpabil„. Cu alte cuvinte, nu facem rabat de la calitate, comunicăm diferit serviciile noastre și punem accent pe reacția „Asta este!” a clientului. Practic, așa ne asiguram succesul.myUSP

myUSP este un proces de consultanță care are la bază principii și metodologii de marketing și management, plus coaching și „pachetul creativ”.

Este important să înțelegeți că myUSP nu este un proiect de suprafață, o simplă și eficientă soluție de creștere a vânzării, ci este un concept care scoate la lumina, într-o formulă surprinzătoare, cel mai bun produs sau serviciu pe care puteți să-l oferiți, fără compromisuri sau conținut volatil.

Important: Cei interesați strict de componenta „comunicare” sunt rugați să apeleze la o alta companie sau consultant!

myUSP este rezultatul adunarii serviciilor: Analiza companiei (istoric și potențial); Analiza necesităților și studiul comportamental al clienților și potențialilor clienți; Identificarea și definirea elementelor definitorii pentru companie; Construcția myUSP (inclusiv Pachetul Creativ)Realizarea Planul de Promovare al myUSP-ului ; Urmărirea implementării Planului de Promovare și adaptarea de soluții.

myUSP este soluția perfectă care face din produsul sau serviciul dumneavoastră ceva unic, greu de concurat și ușor de vândut. Este cea mai importantă necesitate!