Explicație imagini slider

Explicație imagini slider

Pentru că suntem receptivi la orice sugestie a clienților noștri, deși nu consideram necesar, am decis să dăm explicație pentru imaginile din slider. Cineva ne-a spus: „Prima imagine este foarte dură și greu de înțeles!” Noi știm că afirmația vine de la un client care se află într-o situație bună (face myUSP să crească vânzările la nivelul capacității de producție) și nu cunoaște sentimentele unui antreprenor care se luptă să supraviețuiască.

Slider 1.

. PUNCT = Ce se întâmplă trebuie să înceteze! Trebuie eliminate pericolele de scufundare a afacerii = Titanicul. Spânzurătoarea, deși foarte dură = sentimentul și dorința de a închide afacerea, cu temerile legate de reacțiile emoționale interne. „Închiderea companiei pare o decizie rațională bună, insă pentru mine este ca și cum ar urma sa merg la spânzurătoare”. Practic, conceptul dur al imaginii vine de la afirmația unui antreprenor. Cufarul vechi = produse și servicii învechite. Hidrantul vechi = Sursele și Resursele învechite și perimate.

Slider 2. 

? Ce fac acum = „Am decis să merg mai departe și am eliminat percepțiile despre scufundarea companiei sau închiderea ei traumatică sentimental. Am ramas cu aceste produse/servicii și resurse invechite!”

 

Slider 3

! Asta este = Reacția clientului când vizualizează noul său produs/serviciu (cum arată, ce conține, cât de unic și eficient este, etc).

Despre autor

myUSP administrator

Lasă un răspuns