Influenceri

Folosirea influencerilor în marketingul modern nu numai că reprezintă o modalitate eficientă de a ajunge la publicul țintă, ci și o modalitate de a construi conexiuni autentice și de a obține rezultate măsurabile. Cu abordarea corectă și selecția influencerilor potriviți, această strategie poate deveni un element esențial al unei campanii de marketing de succes în era digitală. Conținutul creat de influenceri este autentic și captivant, adesea depășind eficacitatea mesajelor publicitare tradiționale. Acest lucru contribuie la creșterea angajamentului și a conștientizării brandului.

Influencerii din echipa noastră:

Nume: Sebastian Lupu

Profesie: Actor

Despre Sebastian Lupu: Actor, cu peste 25 de ani petrecuți pe scena teatrului din Oradea și pe multe alte scene naționale și internaționale. A dublat peste 2000 de personaje din desene animate – este vocea copilăriei, pentru mulți dintre noi. De la Dexter și Doc Croc, până la Pokemon, Sebi a petrecut mai bine de 20 de ani în studiourile de înregistrări, pentru a da viață unor personaje emblematice. În viața reală și virtuală este, așa cum se reprezintă, UN OM AL OAMENILOR –  calibrează perfect mesaje și stiluri pentru toate segmentele sociale (un element de unicitate), este serios, cu principii solide despre viață și activitate, deschis, flexibil, foarte creativ și cu o calitate umană fantastică. Impactul pentru majoritatea postărilor sale este remarcabil. Este căsătorit cu o femeie minunată, are doi copii deosebiți, o pisică superbă și câteva pasiuni nevinovate. De asemenea, un alt aspect cu care se diferențiază este munca și capacitatea de a se dedica intens proiectelor sale.  Platforma preferată – Tik Tok. Vă invităm să-l descoperiți și să discutăm cea mai bună și eficientă formulă de colaborare.

Youtube       Facebook       Instagram       Tik Tok

Important: Vom actualiza continuu această listă. Cei pe care ne asumăm să-i reprezentăm trec prin mai multe etape de verificare (Uman, Etic, Profesional, Creativitate, Originalitate, Flexibilitate, Comunitate, Impact, etc) înainte de a fi acceptați în echipă și propuși către clienții și partenerii noștri în cadrul unor strategii de marketing și vânzări sau punctual.