IT

Vorbim și despre dezvoltarea prin soluții IT?

Am adăugat un departament de dezvoltare IT, pentru ca proiectul nostru de servicii și produse unice să beneficieze de noi adaptări. Acum suntem în măsură să dezvoltăm produse și servicii pentru noi și clienții noștri. Pentru noi, urmează să lansăm (în 2024) aplicații pentru produsele noastre media și mai multe aplicații identificate de noi ca utile în activitățile zilnice ale românilor. Pentru clienții noștri, rezolvăm multe situații în care resursa umană și birocrația legală și operațională reprezintă obstacole în calea dezvoltării și eficientizării activităților și implicit a companiei.

MY True Soft

Este soluția personalizată pentru afacerea dumneavoastră – acoperă întreg fluxul de lucru, se integrează cu orice soluție aveți existentă și cu necesitățile legale și funcționale. Documentele, Rapoartele, Evidența clară a costurilor pe fiecare operațiune, Monitorizarea eficientă și Acces Rapid la toate informațiile utile, sunt argumentele alegerii MY True Soft pentru compania dvs. sau grupul de firme.

Practic, se poate ajunge la o structură de forma: CRM + ERP + Modulele de interconectare + conectare Website + Legătura cu Platforme de vânzare + Funcțiuni utile identificate + Plus. Toate acestea, la un preț CORECT.

MY True HR

Este un instrument extrem de util pentru lucrătorii din departamentul de Resurse Umane al companiei dumneavoastră, mai ales când aveți fluctuații mari de personal sau lucrați cu zilieri. Totul se întâmplă rapid și eficient.

Aplicația MY True Cost – în curând

Aplicația Careers & Business – în curând

Aplicația Sănătate 7  – în curând

De ce să ne contactați pentru o soluție personalizată?

  1. Pentru că suntem profesioniști
  2. Pentru că înțelegem și componentele operaționale
  3. Pentru că avem prețuri corecte ce se vor amortiza rapid
  4. Pentru că suntem adepții unei relații pe termen lung
  5. Pentru că ne mișcăm repede și ajutăm afacerea dvs. să se dezvolte accelerat
  6. Pentru că avem un sistem facil de transformare a nevoii dvs. în producție
  7. Pentru că vă facem sugestii și propuneri, bazate pe experiențe, pentru ca necesitatea dvs. să anticipeze și următoarele necesități
  8. Pentru că asigurăm suport și mentenanță în mod real

                       Mobil și WhatsApp: 0724.900.939