STVS

Bună ziua,

Foarte mulți dintre dumneavoastră, actuali sau viitori antreprenori, vă confruntați cu o situație delicată, deși banală în aparență – trebuie să luați decizii urmare a unor idei, inspirații, sentimente, dorințe, etc. De aici, multe întrebări fără răspuns și vă pierdeți vremea și riscați potențialul identificat, pentru o căutare din mai multe surse și acelea cu semne de întrebare, la rândul lor.  9 din 10 antreprenori sau viitori antreprenori renunță la majoritatea viziunilor, pentru că nu au în echipă sau în jur, specialiști care să îi susțină.

Suntem onorați să vă facem cunoscut serviciul nostru care demonetizează toate aceste aspecte. Vă recomandăm să vă folosiți de el pentru a vă apropia de obiectivele dumneavoastră. Mai jos, aveți câteva informații care să vă ajute să luați o decizie.

Ce înseamnă STVS?

STVS este abrevierea de la Serviciul de Transformare a Viziunii în Strategie

În ce situații ne ajută STVS?

STVS vă ajută în toate situațiile în care discutăm despre o viziune, o idee, o dorință. Poate să fie vorba despre un proiect special, despre un nou business, despre dezvoltarea unui produs sau serviciu nou, despre stabilirea unor parteneriate, extindere și chiar atunci când este vorba despre un exit.

De ce să aleg STVS de la myUSP?

 • În primul rând, pentru că numai noi avem – este conceptul nostru.
 • Pentru că reprezentanții noștri dețin competențe certe în Management, Marketing, Vânzări, Dezvoltare, Coaching, IT, HR, Contabilitate și fiscalitate, Comunicare și PR, Media, Events, multe altele.
 • Pentru că avem experiență
 • Pentru că avem o echipă complexă și completă
 • Pentru că suntem unici și principalul nostru obiectiv este să facem același lucru și cu proiectul din viziunea dumneavoastră

Cum funcționează?

 • Ne contactați telefonic sau WhatsApp, la +40724900939, ori prin email, la marian att myusp ro
 • Stabilim o întâlnire în care reprezentantul nostru folosește un livrabil pentru colectarea datelor necesare îndeplinirii obiectivului și vă face oferă argumentele și importanța colaborării cu noi.
 • Fixăm prima parte a transformării viziunii dumneavoastră, cu răspunsuri concrete din situații asemănătoare
 • Stabilim detaliile colaborării
 • Livram, mai întâi, printr-un proces de consultanță și coaching, fundația și pilonii strategiei
 • Facem echipă, pentru a identifica și fixa elementele esențiale ale planului de afaceri (îl facem în întregime, dacă aveți nevoie și de acest suport)
 • Furnizăm strategia de marketing și modul prin care vă asigurați controlul și îndeplinirea ei (vă furnizăm soluții și pentru implementare, dacă nu aveți cu cine lucra pe acest palier)

Trebuie să plătesc ceva pentru prima discuție?

Nu. Dacă sediul companiei dumneavoastră este între București / Ilfov și Ploiești, deplasarea este Gratuită. Tot Gratuită este și varianta online a primei întâlniri. În schimb, dorința clientului pentru o discuție face to face, în afara zonei indicate, se va face numai cu decontarea cheltuielilor cu deplasarea.

Dacă nu sunt convins(ă) că sunteți soluția potrivită?

Ne îndoim sincer de o asemena posibilitate, însă ne-am gândit să vă oferim, în compensare, un articol în ediția online a revistei noastre de business (Careeers & Business) cu un rate card de 800 euro.

În loc de concluzie: De ce să nu dați o șansă colaborării nostre și, implicit, proiectului/viziunii dumneavoastră? Foarte probabil să găsim împreună scurtătura și strategia atât de necesare.

Echipa myUSP.ro